Verf en behang

Met de verven van DOEN klussen & bouwen, voor binnen en buiten, geeft u uw leven kleur. Ziet u liever een mooi motiefje op de muur? Of een strak en effen glasweefselbehang, om een beschadigde muur te verbloemen? Ook voor alle soorten behang kunt u bij ons terecht.

Op het gebied van verf is DOEN meer dan een bouwmarkt en hebben wij naast het standaard assortiment ook de juiste lakken voor de professional in huis, zoals Sigma Nova, Histor One en Sikkens.

Verf van verschillende verfmerken

Verf zorgt niet alleen voor sfeer, maar heeft ook een beschermende functie - zowel binnen als buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij DOEN bouwen vindt u een breed assortiment aan verfsoorten, lakken, beitsen en wassen. U heeft de keuze uit verf van verschillende verfmerken. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor verschillende andere merken en decoratieve producten, zoals krijtverf, kalkverf en stucverf. Goed om te weten: welke kleur u ook kiest, uw verf wordt vakkundig voor u gemengd.

Schildersbenodigdheden bij DOEN

Ook kunt u bij ons terecht voor alle schildersbenodigdheden om bijvoorbeeld mee te schuren, reinigen, af te dekken en te schilderen. U heeft bij uw bouwmarkt in Vriezenveen volop keuze uit schildermaterialen. Grondverf en primers voor een goede hechting van de verflaag en beitsen en wassen voor een goede bescherming van houtwerk: u haalt het bij DOEN. Voor tape, verdunning, reiniging, vulmiddelen, kitten en perfect schildersgereedschap zit u bij ons uiteraard ook goed.

Behang en behanggereedschap bij DOEN 

Ziet u graag een mooi motiefje op de muur? Of een strak en effen glasweefselbehang, om uw beschadigde muur te verbloemen? Ook voor diverse soorten behang kunt u bij ons terecht. Van stijlvol vliesbehang tot stoer kinderbehang voor in de kinderkamer: onze merken variëren van trendy tot tijdloos. Daarnaast leveren wij u natuurlijk het juiste behanggereedschap, zoals behangborstels, behangscharen en afsteekmessen.

Wij verhuren ook!

Beschikt u niet over het juiste gereedschap? Bij Doen klussen en Bouwen kunt u gereedschap huren.

Maatwerk aan huis

Wilt u het liever uitbesteden? Wij leveren ook maatwerk aan huis.

Gratis bezorging in Vriezenveen

Bij een bestelling bezorgen wij geheel vrijblijvend in Vriezenveen!