Tuin

Eén van de specialiteiten van DOEN is de tuin. Wat u namelijk ook met uw tuin wilt doen, DOEN heeft alles in het assortiment om hier uw eigen stempel op te drukken. Denk aan tuingereedschap, bestrating, buiten- en tuinverlichting en tuindecoratie.

 

Het juiste adres voor uw tuin

De tuin is misschien wel net zo belangrijk als de woning of het pand zelf. Zeker bij mooi weer geniet u van uw eigen stukje buiten. Juist daarom besteedt ons team graag aandacht aan een mooie en functionele inrichting van uw tuin. Ook geeft het team van DOEN u advies over het goed onderhouden van uw tuin. Zo komt u hier in de lente en zomer heerlijk tot rust. Wat u ook met uw tuin wilt doen, uw bouwmarkt heeft alles in het assortiment om hier uw eigen stempel op te drukken. Denk aan tuingereedschap, bestrating, buiten- en tuinverlichting en tuindecoratie.

Tuingereedschap bij uw bouwmarkt in Vriezenveen

Een goed onderhouden tuin is iets om trots op te zijn, maar ontstaat niet vanzelf. Met het juiste tuingereedschap wordt het gelukkig wel een stuk eenvoudiger. Het tuingereedschap van uw bouwmarkt in Vriezenveen is van de hoogste kwaliteit en helpt u bij alle soorten werk in en om de tuin. Of u het gereedschap nou nodig hebt voor het onderhoud van uw tuin, of juist om uw tuin helemaal opnieuw in te richten: voor elke klus vindt u het juiste gereedschap in onze winkel. Harken, schoffels, bezems, kruiwagens, snoeigereedschap, spades, schoppen, batsen, bladblazers, grasmaaiers, hakselaars, kettingzagen, hogedrukreinigers, heggenscharen… U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in ons assortiment.

Bestrating bij DOEN 

Ook uw (sier)bestrating koopt u bij uw plaatselijke bouwmarkt. Daarnaast vindt u in ons assortiment alle extra benodigdheden voor bestraten, zoals afvoerputten, goten en zelfs strooizout om ook in de winter van uw bestrating te genieten.

Buitenverlichting bij DOEN 

Bij DOEN vindt u verschillende soorten buitenverlichting. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel centrale verlichting als accentverlichting. Met deze accentverlichting kunt u een specifiek element uit uw tuin belichten, zoals een pad of vijver.

Wij verhuren ook!

Beschikt u niet over het juiste gereedschap? Bij Doen klussen en Bouwen kunt u gereedschap huren.

Maatwerk aan huis

Wilt u het liever uitbesteden? Wij leveren ook maatwerk aan huis.

Gratis bezorging in Vriezenveen

Bij een bestelling bezorgen wij geheel vrijblijvend in Vriezenveen!