Raambekleding en gordijnen

Goede raambekleding houdt niet alleen het licht buiten, het creëert ook privacy en draagt bij aan een gezellige sfeer in een woning of pand.

DOEN biedt u een breed scala aan raambekleding. Denk hierbij aan gordijnen, (verduisterende) rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plakfolie en moderne duette- en plisségordijnen.

Raambekleding bij DOEN

Goede raambekleding houdt niet alleen het licht buiten, het creëert ook privacy en draagt bij aan een gezellige sfeer in huis. Weet u nog niet wat u mooi vindt? Kom dan eens langs bij onze bouwmarkt in Vriezenveen en doe inspiratie op. DOEN biedt u een breed scala aan raambekleding. Denk hierbij aan gordijnen, (verduisterende) rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plakfolie en moderne duette- en plisségordijnen.

Gordijnen bij DOEN

Kiest u liever voor overgordijnen? Daarvoor kunt u bij uw bouwmarkt in Vriezenveen kiezen uit een ruim assortiment gordijnstoffen. Er zit vrijwel altijd een geschikte stof tussen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen, mocht u er zelf niet helemaal uitkomen. Net als met de overige raambekleding geldt dat ook op het gebied van gordijnen vrijwel alles bij ons mogelijk is. Schroom niet om ons ernaar te vragen! Natuurlijk leveren wij u ook de juiste accessoires voor het ophangen van uw gordijnen, zoals rails en gordijnroedes.

Wij verhuren ook!

Beschikt u niet over het juiste gereedschap? Bij Doen klussen en Bouwen kunt u gereedschap huren.

Maatwerk aan huis

Wilt u het liever uitbesteden? Wij leveren ook maatwerk aan huis.

Gratis bezorging in Vriezenveen

Bij een bestelling bezorgen wij geheel vrijblijvend in Vriezenveen!