IJzerwaren en gereedschappen

Bij DOEN vindt u ijzerwaren voor elke klus - groot of klein. Voor het renoveren van een badkamer, het vastschroeven van een gipsplaat of het bevestigen van een nieuwe buitendeur.

U vindt bij ons een groot assortiment aan elektrisch gereedschap van o.a.Makita, Einhell, Stanley Black&Decker, Laserliner, WERA, BETA en nog vele andere.

IJzerwaren en gereedschappen van een hoogwaardige kwaliteit

Of het nu gaat om hang- en sluitwerk, sloten, bouten, scharnieren, schroeven, spijkers, nagels of bevestigingsmateriaal: de ijzerwaren van onze merken zijn stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit. Ook voor deurbeslag voor zowel binnen als buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke vraag of elk probleem vindt u bij DOEN de juiste oplossing. Maak uw keuze in onze winkel in Vriezenveen.

DOEN: alles wat u nodig heeft op het gebied van gereedschap

Bent u als vakman of doe-het-zelver bezig met een grote of kleine klus? Een badkamer renoveren, een nieuw keukenkastje plaatsen, een laminaatvloer leggen of een nieuwe buitendeur bevestigen? Dan is goed gereedschap natuurlijk het halve werk. DOEN heeft alles wat u nodig heeft op het gebied van gereedschap. In onze winkel helpen onze deskundige medewerkers u graag met het kiezen van het juiste gereedschap om de klus te klaren.

 

Wij verhuren ook!

Beschikt u niet over het juiste gereedschap? Bij Doen klussen en Bouwen kunt u gereedschap huren.

Maatwerk aan huis

Wilt u het liever uitbesteden? Wij leveren ook maatwerk aan huis.

Gratis bezorging in Vriezenveen

Bij een bestelling bezorgen wij geheel vrijblijvend in Vriezenveen!